CA Technologies heeft de Amerikaanse infrastructuurdienstverlener Base Technologies overgenomen.

Base Technologies, uit Virginia, helpt vooral Amerikaanse overheden met het adviseren over en inrichten van ict-omgevingen. Bij het bedrijf werken zo'n 200 mensen. Base werd in 1987 opgericht door de Japanse Amerikaan Robert Nakamoto, die ooit begon als programmeur en daarna koos voor een loopbaan als ict-ondernemer.

De overname van Base Tech is de volgende in de rij van virtualisatie- en cloud computing-specialisten die CA heeft ingelijfd. Het betreft kleinere, gespecialiseerde bedrijven, zoals Arcot Systems, 4Base, Hyperformix, Nimsoft, 3Tera, Oblicore en Cassatt. Inmiddels haalt CA ruim één miljard euro omzet uit clouddiensten.

In samenwerking met CRN.nl

CA Technologies heeft de Amerikaanse infrastructuurdienstverlener Base Technologies overgenomen. Base Technologies, uit Virginia, helpt vooral Amerikaanse overheden met het adviseren over en inrichten van ict-omgevingen. Bij het bedrijf werken zo'n 200 mensen. Base werd in 1987 opgericht door de Japanse Amerikaan Robert Nakamoto, die ooit begon als programmeur en daarna koos voor een loopbaan als ict-ondernemer. De overname van Base Tech is de volgende in de rij van virtualisatie- en cloud computing-specialisten die CA heeft ingelijfd. Het betreft kleinere, gespecialiseerde bedrijven, zoals Arcot Systems, 4Base, Hyperformix, Nimsoft, 3Tera, Oblicore en Cassatt. Inmiddels haalt CA ruim één miljard euro omzet uit clouddiensten. In samenwerking met CRN.nl