CA, specialist in beheersoftware, heeft het Texaanse bedrijf NetQoS overgenomen voor 200 miljoen dollar in contanten.

NetQoS is gespecialiseerd in oplossingen voor het beheer van netwerkprestaties. Met de producten van NetQoS kunnen de bedrijven hun netwerkinfrastructuur op punt zetten, zodat de applicaties beter, constanter, sneller werken. In Europa was het aanwezig met een kantoor in Londen.

Voor CA past de software van NetQoS perfect binnen het eigen portfolio van netwerk- en systeembeheer, prestatiebeheer van applicaties en beheer van clouds. Voor die laatste activiteit kocht CA eerder dit jaar ook al datacenterautomatiseringstechnologie van Cassatt over.

CA, specialist in beheersoftware, heeft het Texaanse bedrijf NetQoS overgenomen voor 200 miljoen dollar in contanten. NetQoS is gespecialiseerd in oplossingen voor het beheer van netwerkprestaties. Met de producten van NetQoS kunnen de bedrijven hun netwerkinfrastructuur op punt zetten, zodat de applicaties beter, constanter, sneller werken. In Europa was het aanwezig met een kantoor in Londen. Voor CA past de software van NetQoS perfect binnen het eigen portfolio van netwerk- en systeembeheer, prestatiebeheer van applicaties en beheer van clouds. Voor die laatste activiteit kocht CA eerder dit jaar ook al datacenterautomatiseringstechnologie van Cassatt over.