Beheersoftwareleverancier CA neemt het Nederlandse Watchmouse over.

Watchmouse levert SaaS-oplossingen voor cloud-, mobiele en traditionele webapplicaties. Via meer dan 60 meetstations in ruim 40 landen biedt de Nederlandse SaaS-aanbieder gebruikers inzage in de prestaties van toepassingen en de beschikbaarheid ervan.

De Watchmouse-oplossing wordt gekoppeld aan CA's Service Assurance-divisie en de Nimsoft-tak. Daardoor kunnen gebruikers de gebruikservaring van over de hele wereld proactief beheren, kunnen prestatieproblemen van applicaties snel geïdentificeerd en opgelost worden en kunnen de verantwoordelijkheden van de cloudleverancier in de service level agreement beter worden opgenomen. Door de koppeling met Nimsoft krijgen klanten de mogelijkheid responsetijden van clouddiensten te controleren.

CA koppelt de Watchmouse-oplossing ook aan zijn Application Performance Management (APM)-oplossing. Hierdoor krijgen grootzakelijke klanten de mogelijkheid om al hun applicaties binnen een enkele oplossing te beheren. De oplossing stelt klanten in staat om proactief te identificeren, prioriteiten aan taken toe te kennen en problemen tijdig op te lossen voordat zij een negatieve invloed krijgen op de productiviteit van medewerkers.

De Watchmouse-oplossing gaat als add on-mogelijkheid door CA verkocht worden. Watchmouse levert zijn diensten in een abonnementsvorm waarvoor geen betaling vooraf nodig is.

In samenwerking met Computable

Beheersoftwareleverancier CA neemt het Nederlandse Watchmouse over. Watchmouse levert SaaS-oplossingen voor cloud-, mobiele en traditionele webapplicaties. Via meer dan 60 meetstations in ruim 40 landen biedt de Nederlandse SaaS-aanbieder gebruikers inzage in de prestaties van toepassingen en de beschikbaarheid ervan. De Watchmouse-oplossing wordt gekoppeld aan CA's Service Assurance-divisie en de Nimsoft-tak. Daardoor kunnen gebruikers de gebruikservaring van over de hele wereld proactief beheren, kunnen prestatieproblemen van applicaties snel geïdentificeerd en opgelost worden en kunnen de verantwoordelijkheden van de cloudleverancier in de service level agreement beter worden opgenomen. Door de koppeling met Nimsoft krijgen klanten de mogelijkheid responsetijden van clouddiensten te controleren. CA koppelt de Watchmouse-oplossing ook aan zijn Application Performance Management (APM)-oplossing. Hierdoor krijgen grootzakelijke klanten de mogelijkheid om al hun applicaties binnen een enkele oplossing te beheren. De oplossing stelt klanten in staat om proactief te identificeren, prioriteiten aan taken toe te kennen en problemen tijdig op te lossen voordat zij een negatieve invloed krijgen op de productiviteit van medewerkers. De Watchmouse-oplossing gaat als add on-mogelijkheid door CA verkocht worden. Watchmouse levert zijn diensten in een abonnementsvorm waarvoor geen betaling vooraf nodig is. In samenwerking met Computable