Veracode levert een cloudplatform voor developers die onder andere volgens de devops-methodologie werken waarmee de veiligheid van mobiele applicaties kan worden getest.

Veracode heeft een kantoor in het Amerikaanse Boston aan de Oostkust van de Verenigde Staten en kreeg al zo'n 80 miljoen dollar aan kapitaalinjecties. Na de overname wordt de technologie van Veracode gecombineerd met CA's bestaande portfolio rond security en devops. CA kan daardoor betere identity & access management, devops-tools en automation-functies bieden voor SaaS-gebaseerde applicatiebeveiliging. Steeds meer devops-toepassingen maken ondertussen gebruik van applicatie security testing.

In samenwerking met Dutchitchannel.nl

Veracode levert een cloudplatform voor developers die onder andere volgens de devops-methodologie werken waarmee de veiligheid van mobiele applicaties kan worden getest.Veracode heeft een kantoor in het Amerikaanse Boston aan de Oostkust van de Verenigde Staten en kreeg al zo'n 80 miljoen dollar aan kapitaalinjecties. Na de overname wordt de technologie van Veracode gecombineerd met CA's bestaande portfolio rond security en devops. CA kan daardoor betere identity & access management, devops-tools en automation-functies bieden voor SaaS-gebaseerde applicatiebeveiliging. Steeds meer devops-toepassingen maken ondertussen gebruik van applicatie security testing.In samenwerking met Dutchitchannel.nl