Het financiële softwarebedrijf Callataÿ & Wouters heeft JPMorgan ingeschakeld om te zoeken naar een partner.

Dat schrijft zakenkrant De Tijd op basis van eigen bronnen, maar wordt niet officieel bevestigd bij Callataÿ & Wouters. Ook is het niet duidelijk of het Waalse bedrijf een meerderheids- of minderheidsaandeelhouders zoekt. Er zouden al verschillende partijen benaderd zijn door JPMorgan.

In elk geval doet Callataÿ & Wouters het goed met zijn Thaler-software voor banken. Het bedrijf verwacht dit jaar een omzet van zo'n 85 miljoen euro en een bedrijfswinst van 8 à 9 miljoen euro. Er werken 600 mensen.

Het financiële softwarebedrijf Callataÿ & Wouters heeft JPMorgan ingeschakeld om te zoeken naar een partner. Dat schrijft zakenkrant De Tijd op basis van eigen bronnen, maar wordt niet officieel bevestigd bij Callataÿ & Wouters. Ook is het niet duidelijk of het Waalse bedrijf een meerderheids- of minderheidsaandeelhouders zoekt. Er zouden al verschillende partijen benaderd zijn door JPMorgan. In elk geval doet Callataÿ & Wouters het goed met zijn Thaler-software voor banken. Het bedrijf verwacht dit jaar een omzet van zo'n 85 miljoen euro en een bedrijfswinst van 8 à 9 miljoen euro. Er werken 600 mensen.