Callatay & Wouters schuift met zijn Thaler-aanbod door van het 'challenger' naar het 'leader' kwadrant van Gartner. De marktonderzoeker bracht het pakket onder in 'International Retail Core Banking'. De Brusselse specialist in bancaire software en diensten vertoeft nu in het gezelschap van giganten als TCS, Infosys, Oracle of SAP.

Gartner zet de complete verkoopcyclus van Callatay & Wouters in de verf, van de voorverkoop tot de productie en benadrukt ook de partnerstrategie, zowel voor wat de implementatie aangaat (akkoorden met de grote integratoren) als inzake technologie (vooral SAP). Het bedrijf neemt voorts actief deel aan BIAN (Banking Industry Architecture Network) dat banken en professionals uit de sector samenbrengt. Enig minpuntje: in landen waar Thaler nog niet present is, kunnen banken geen beroep doen op de eigen mensen van Callatay & Wouters voor hun behoeftenanalyse. Maar de marktonderzoeker geeft toe dat die opmerking geldt voor alle leveranciers.

In Data News van 13 november vindt u een gesprek met ceo Marc De Groote van Callatay & Wouters.

Callatay & Wouters schuift met zijn Thaler-aanbod door van het 'challenger' naar het 'leader' kwadrant van Gartner. De marktonderzoeker bracht het pakket onder in 'International Retail Core Banking'. De Brusselse specialist in bancaire software en diensten vertoeft nu in het gezelschap van giganten als TCS, Infosys, Oracle of SAP. Gartner zet de complete verkoopcyclus van Callatay & Wouters in de verf, van de voorverkoop tot de productie en benadrukt ook de partnerstrategie, zowel voor wat de implementatie aangaat (akkoorden met de grote integratoren) als inzake technologie (vooral SAP). Het bedrijf neemt voorts actief deel aan BIAN (Banking Industry Architecture Network) dat banken en professionals uit de sector samenbrengt. Enig minpuntje: in landen waar Thaler nog niet present is, kunnen banken geen beroep doen op de eigen mensen van Callatay & Wouters voor hun behoeftenanalyse. Maar de marktonderzoeker geeft toe dat die opmerking geldt voor alle leveranciers. In Data News van 13 november vindt u een gesprek met ceo Marc De Groote van Callatay & Wouters.