Michael P. Gregoire, de voormalige ceo van het door Oracle overgenomen Taleo, vervangt Bill McCracken die op pensioen gaat.

De 70-jarige CA-ceo William E. McCracken gaat in maart met pensioen en verlaat binnenkort ook de raad van bestuur. McCracken was sinds 2010 ceo bij CA, waar hij John Swainson verving. De ex-IBM'er werkte wel al sinds 2007 als bestuursvoorzitter. McCracken werd zowel intern als extern gezien als een overgangsfiguur, maar deed het eigenlijk lang niet slecht bij de leverancier van beheersoftware. CA noteerde het voorbije jaar een groei in winst en omzet.

Hij wordt afgelost door Michael P. Gregoire (46). Die was tot voor kort voorzitter en ceo bij het van oorsprong Canadese Taleo, dat gespecialiseerd is in talentmanagementsoftware in de cloud. Taleo werd in februari voor 1,9 miljard dollar overgenomen door Oracle. Vóór zijn periode bij Taleo werkte hij bij vier jaar PeopleSoft (nota bene ook overgenomen door Oracle) en twaalf jaar bij EDS (nu HP). Gregoire is fysicus van opleiding (aan de Wilfrid Laurier University), maar haalde ook een MBA aan de California Coast University.

Michael P. Gregoire, de voormalige ceo van het door Oracle overgenomen Taleo, vervangt Bill McCracken die op pensioen gaat. De 70-jarige CA-ceo William E. McCracken gaat in maart met pensioen en verlaat binnenkort ook de raad van bestuur. McCracken was sinds 2010 ceo bij CA, waar hij John Swainson verving. De ex-IBM'er werkte wel al sinds 2007 als bestuursvoorzitter. McCracken werd zowel intern als extern gezien als een overgangsfiguur, maar deed het eigenlijk lang niet slecht bij de leverancier van beheersoftware. CA noteerde het voorbije jaar een groei in winst en omzet. Hij wordt afgelost door Michael P. Gregoire (46). Die was tot voor kort voorzitter en ceo bij het van oorsprong Canadese Taleo, dat gespecialiseerd is in talentmanagementsoftware in de cloud. Taleo werd in februari voor 1,9 miljard dollar overgenomen door Oracle. Vóór zijn periode bij Taleo werkte hij bij vier jaar PeopleSoft (nota bene ook overgenomen door Oracle) en twaalf jaar bij EDS (nu HP). Gregoire is fysicus van opleiding (aan de Wilfrid Laurier University), maar haalde ook een MBA aan de California Coast University.