Volgens de implementatiepartners zal de tijd voor de salarisverwerking van de Stad Brussel voortaan beperkt worden "van enkele uren naar een kwartier".

Capgemini en HR Access, we verwezen er al naar in Data News nr. 23, zijn nog tot eind dit jaar aan de slag bij de Stad Brussel. HR Access levert de payroll-software, Capgemini staat de Brusselse informatica-vzw GIAL bij met de implementatie. Het contract heeft een waarde van 800.000 euro.

GIAL koos Capgemini als implementatiepartner omwille van het product, de aanpak (Capgemini's Collaborative Business Experience-approach) en de kostprijs. Het was bovendien van groot belang dat de Stad Brussel samen met het personeel van GIAL het systeem na implementatie autonoom zouden kunnen onderhouden.

"In Frankrijk is Capgemini sinds lang een belangrijke partner van HR Access", zegt Yves Eliat-Eliat, account manager bij Capgemini, in een persbericht. "Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking nu ook in België de expertise van Capgemini op het gebied van payroll-modules zal bevestigen".

Volgens de implementatiepartners zal de tijd voor de salarisverwerking van de Stad Brussel voortaan beperkt worden "van enkele uren naar een kwartier". Capgemini en HR Access, we verwezen er al naar in Data News nr. 23, zijn nog tot eind dit jaar aan de slag bij de Stad Brussel. HR Access levert de payroll-software, Capgemini staat de Brusselse informatica-vzw GIAL bij met de implementatie. Het contract heeft een waarde van 800.000 euro. GIAL koos Capgemini als implementatiepartner omwille van het product, de aanpak (Capgemini's Collaborative Business Experience-approach) en de kostprijs. Het was bovendien van groot belang dat de Stad Brussel samen met het personeel van GIAL het systeem na implementatie autonoom zouden kunnen onderhouden. "In Frankrijk is Capgemini sinds lang een belangrijke partner van HR Access", zegt Yves Eliat-Eliat, account manager bij Capgemini, in een persbericht. "Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking nu ook in België de expertise van Capgemini op het gebied van payroll-modules zal bevestigen".