In zijn nieuwe functie van executive director Cloud Europe wordt hij binnen ons continent verantwoordelijk voor onder meer sales, marketing en partner support. Dat gebeurt vanuit het Nederlandse kantoor in Nieuwegein.

Alloin is geen onbekende bij Tech Data. Tussen 2010 en 2012 was hij country manager BeLux waarna hij de overstap maakte naar Telenet waar hij tot mei 2014 werkte, mees recent als Director Cloud & Hosting. Ook tussen 2004 en 2007 werkte Alloin voor Telenet. Daarvoor werkte hij onder meer bij Scarlet, KPN en Alcatel-Lucent. Alles samen goed voor meer dan twintig jaar ervaring in telecom en ICT.

De nieuwe topman van Ingram Micro heeft een vrouw en twee kinderen. Volgens het bedrijf houdt hij van mountainbiking, fietsen en de voetbalwedstrijden van zijn zonen.

In zijn nieuwe functie van executive director Cloud Europe wordt hij binnen ons continent verantwoordelijk voor onder meer sales, marketing en partner support. Dat gebeurt vanuit het Nederlandse kantoor in Nieuwegein.Alloin is geen onbekende bij Tech Data. Tussen 2010 en 2012 was hij country manager BeLux waarna hij de overstap maakte naar Telenet waar hij tot mei 2014 werkte, mees recent als Director Cloud & Hosting. Ook tussen 2004 en 2007 werkte Alloin voor Telenet. Daarvoor werkte hij onder meer bij Scarlet, KPN en Alcatel-Lucent. Alles samen goed voor meer dan twintig jaar ervaring in telecom en ICT.De nieuwe topman van Ingram Micro heeft een vrouw en twee kinderen. Volgens het bedrijf houdt hij van mountainbiking, fietsen en de voetbalwedstrijden van zijn zonen.