Carmen Cordier heeft ontslag genomen uit de raad van bestuur van Telindus. Zij was de laatste band tussen de familie Cordier en de Leuvense integrator die twee jaar geleden overgenomen werd door Belgacom. Dat schrijft De Tijd.

Carmen Cordier nam in mei vorig jaar reeds ontslag bij Telindus Belgacom ict waar ze nog instond voor de strategie. Ze heeft inmiddels haar eigen it-integratiebedrijf 'Crossroads' opgericht. Met haar ontslag uit de raad van bestuur van Telindus komt er definitief een einde aan de relatie met de familie van wijlen oprichter John Cordier. Carmen Cordier zit wel nog in de raad van toezicht die moet nagaan of Belgacom zich wel aan zijn beloften houdt. De dominante operator trekt echter steeds meer het laken naar zich toe, wat tot behoorlijk wat ongenoegen leidt.

Carmen Cordier heeft ontslag genomen uit de raad van bestuur van Telindus. Zij was de laatste band tussen de familie Cordier en de Leuvense integrator die twee jaar geleden overgenomen werd door Belgacom. Dat schrijft De Tijd. Carmen Cordier nam in mei vorig jaar reeds ontslag bij Telindus Belgacom ict waar ze nog instond voor de strategie. Ze heeft inmiddels haar eigen it-integratiebedrijf 'Crossroads' opgericht. Met haar ontslag uit de raad van bestuur van Telindus komt er definitief een einde aan de relatie met de familie van wijlen oprichter John Cordier. Carmen Cordier zit wel nog in de raad van toezicht die moet nagaan of Belgacom zich wel aan zijn beloften houdt. De dominante operator trekt echter steeds meer het laken naar zich toe, wat tot behoorlijk wat ongenoegen leidt.