Carole Larmarque, de jongste drie jaar bij uitgeverij Sanoma verantwoordelijk voor de mobiele applicaties, verhuist naar Telenet waar ze marketing manager wordt voor de soho en de kmo-markt.

Carole Lamarque komt opnieuw in een vertrouwde biotoop terecht. Ze werkte immers van 1990 tot 2007 bij Belgacom als marketing manager bij Skynet, later als senior marketing strategy manager voor de groep.

In oktober 2007 verhuisde Lamarque naar Sanoma Magazines als business unit manager Mobile. Ze lanceerde er enkele mobiele platformen, onder andere voor vrouwenbladen zoals Flair.

Carole Larmarque, de jongste drie jaar bij uitgeverij Sanoma verantwoordelijk voor de mobiele applicaties, verhuist naar Telenet waar ze marketing manager wordt voor de soho en de kmo-markt. Carole Lamarque komt opnieuw in een vertrouwde biotoop terecht. Ze werkte immers van 1990 tot 2007 bij Belgacom als marketing manager bij Skynet, later als senior marketing strategy manager voor de groep. In oktober 2007 verhuisde Lamarque naar Sanoma Magazines als business unit manager Mobile. Ze lanceerde er enkele mobiele platformen, onder andere voor vrouwenbladen zoals Flair.