Over de gebruiksvoorwaarden van iTunes zijn al veel grappen gemaakt (South Park maakte er bijvoorbeeld een aflevering over). Want niemand weet precies wat er in die voorwaarden staat - de meeste mensen klikken gedachteloos door zonder een woord gelezen te hebben.

Daar heeft de cartoonist R. Sikoryak nu iets op bedacht. Hij heeft de voorwaarden van iTunes in een strip verwerkt. Alle dialogen in de strip komen uit de originele tekst van Apple. Hij is daarvoor een Tumblr-pagina begonnen waar hij de strip volledig uitwerkt. Iedere dag komt er een deel van het verhaal bij en de hoofdpersoon is - niet verrassend - Steve Jobs zelf, inclusief coltrui. Jobs speelt in de strip een dubbelrol: die van superheld én schurk.

R. Sikoryak
© R. Sikoryak

Elke pagina van de strip is getekend in een andere stijl.

R. Sikoryak
© R. Sikoryak
Over de gebruiksvoorwaarden van iTunes zijn al veel grappen gemaakt (South Park maakte er bijvoorbeeld een aflevering over). Want niemand weet precies wat er in die voorwaarden staat - de meeste mensen klikken gedachteloos door zonder een woord gelezen te hebben. Daar heeft de cartoonist R. Sikoryak nu iets op bedacht. Hij heeft de voorwaarden van iTunes in een strip verwerkt. Alle dialogen in de strip komen uit de originele tekst van Apple. Hij is daarvoor een Tumblr-pagina begonnen waar hij de strip volledig uitwerkt. Iedere dag komt er een deel van het verhaal bij en de hoofdpersoon is - niet verrassend - Steve Jobs zelf, inclusief coltrui. Jobs speelt in de strip een dubbelrol: die van superheld én schurk.Elke pagina van de strip is getekend in een andere stijl.