Het Duitse Hannover wordt vanaf 15 maart weer overrompeld door technologiebedrijven en geïnteresseerden. Gastland China zal er ongeveer zeshonderd standen hebben, maar ook andere Duitse en internationale organisaties zijn er aanwezig. De beurs zelf loopt van 16 tot 20 maart.

Het thema van dit jaar is digitalisering doorheen business en maatschappij met de Duitse bondskanselier Angela Merkel en Alibaba-ceo Jack Ma als sprekers op de openingsceremonie. Maar ook Glenn Greenwald, de journalist die de lekken van Edward Snowden naar buiten bracht, Jamie Shea, deputy assistant secretary-general van de Navo en Yan LIda, hoofd van Huawei's Enterprise Business Group en Lei Jun, medeoprichter van Xiaomi komen spreken op CeBit.

Data News brengt in zijn eerstvolgende nummer een interview met Jo Caudron en Steven Van Belleghem over digitalisering bij bedrijven.

Het Duitse Hannover wordt vanaf 15 maart weer overrompeld door technologiebedrijven en geïnteresseerden. Gastland China zal er ongeveer zeshonderd standen hebben, maar ook andere Duitse en internationale organisaties zijn er aanwezig. De beurs zelf loopt van 16 tot 20 maart.Het thema van dit jaar is digitalisering doorheen business en maatschappij met de Duitse bondskanselier Angela Merkel en Alibaba-ceo Jack Ma als sprekers op de openingsceremonie. Maar ook Glenn Greenwald, de journalist die de lekken van Edward Snowden naar buiten bracht, Jamie Shea, deputy assistant secretary-general van de Navo en Yan LIda, hoofd van Huawei's Enterprise Business Group en Lei Jun, medeoprichter van Xiaomi komen spreken op CeBit.Data News brengt in zijn eerstvolgende nummer een interview met Jo Caudron en Steven Van Belleghem over digitalisering bij bedrijven.