Cegeka-dochter NSI IT Software & Services heeft de Brusselse Amster Groep overgenomen.

Amster Groep, opgericht in 1994, is een netwerk- en software-integrator met 60 mensen en omzet van zo'n 6,4 miljoen euro. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht.

Net die Brusselse aanwezigheid was van belang voor NSI en moederbedrijf Cegeka. Dat wilt zich versterken in de Brusselse markt en op de as Brussel-Charleroi-Bergen-Rijsel. "We zullen ook de Franse markt betreden en zo onze lokale dienstverlening voor deze markten met sterk potentieel kunnen uitbreiden", klinkt het in een persbericht.

NSI zal na de overname bijna 400 mensen tellen in België en Luxemburg.

Cegeka-dochter NSI IT Software & Services heeft de Brusselse Amster Groep overgenomen. Amster Groep, opgericht in 1994, is een netwerk- en software-integrator met 60 mensen en omzet van zo'n 6,4 miljoen euro. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht. Net die Brusselse aanwezigheid was van belang voor NSI en moederbedrijf Cegeka. Dat wilt zich versterken in de Brusselse markt en op de as Brussel-Charleroi-Bergen-Rijsel. "We zullen ook de Franse markt betreden en zo onze lokale dienstverlening voor deze markten met sterk potentieel kunnen uitbreiden", klinkt het in een persbericht. NSI zal na de overname bijna 400 mensen tellen in België en Luxemburg.