De Luikse Cegeka-dochter NSI IT Software & Services heeft het Luxemburgse Multidata IT-Solutions overgenomen.

Multidata, opgericht in 2003, levert hardware- en softwarediensten aan kmo's. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel in het Luxemburgse Weiswampach en vestigingen in Sankt-Vith (Duitstalig België) en Rosenheim (Duitsland). Het draait een omzet van 3,1 miljoen euro met 30 mensen. Het bedrijf heeft zo'n 750 klanten in de industriële, logistieke en productiesector.

Met de overname zet Cegeka, via het in 2009 overgenomen NSI, zijn eerste stappen op de Luxemburgse markt en zal het ook Duitstalig België beter kunnen bedienen. Multidata van zijn kant krijgt via NSI toegang tot andere sectoren, zoals de overheid.

De Luikse Cegeka-dochter NSI IT Software & Services heeft het Luxemburgse Multidata IT-Solutions overgenomen. Multidata, opgericht in 2003, levert hardware- en softwarediensten aan kmo's. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel in het Luxemburgse Weiswampach en vestigingen in Sankt-Vith (Duitstalig België) en Rosenheim (Duitsland). Het draait een omzet van 3,1 miljoen euro met 30 mensen. Het bedrijf heeft zo'n 750 klanten in de industriële, logistieke en productiesector. Met de overname zet Cegeka, via het in 2009 overgenomen NSI, zijn eerste stappen op de Luxemburgse markt en zal het ook Duitstalig België beter kunnen bedienen. Multidata van zijn kant krijgt via NSI toegang tot andere sectoren, zoals de overheid.