Groupe Open is een Frans bedrijf dat in 2008 voet aan wal zette in België na de overname van Sylis. Haar Belgische dochteronderneming is gevestigd in Luik en Brussel. Met ongeveer 90 medewerkers is het een belangrijke IT-dienstverlener in Brussel en Wallonië.

NSI IT Software & Services, dat in 2009 onderdeel werd van Cegeka, is gevestigd in Luik, Eigenbrakel en Luxemburg. Na de overname van Groupe OPEN Belgium, wordt de nieuwe naam van het bedrijf NSI-OPEN.

"We zijn bijzonder tevreden met deze overname omdat ze de positie van NSI als toonaangevende speler in Franstalig België versterkt", zegt Manuel Pallage, algemeen directeur van NSI. Een overnamebedrag werd niet bekend gemaakt.

Groupe Open is een Frans bedrijf dat in 2008 voet aan wal zette in België na de overname van Sylis. Haar Belgische dochteronderneming is gevestigd in Luik en Brussel. Met ongeveer 90 medewerkers is het een belangrijke IT-dienstverlener in Brussel en Wallonië. NSI IT Software & Services, dat in 2009 onderdeel werd van Cegeka, is gevestigd in Luik, Eigenbrakel en Luxemburg. Na de overname van Groupe OPEN Belgium, wordt de nieuwe naam van het bedrijf NSI-OPEN. "We zijn bijzonder tevreden met deze overname omdat ze de positie van NSI als toonaangevende speler in Franstalig België versterkt", zegt Manuel Pallage, algemeen directeur van NSI. Een overnamebedrag werd niet bekend gemaakt.