Het contract heeft een waarde van veertig miljoen euro en is een verlenging van een in 2009 afgesloten overeenkomst voor het beheer van zo'n zeshonderd werkplekken. Cegeka is er verantwoordelijk voor de datacenter- telefonie-, printer- en netwerkinfrastructuur.

Het nieuwe contract speelt in op innovatie en flexibiliteit. "Dankzij een nieuwe clausule voor continuous improvement kunnen we daar nu sneller en eenvoudiger op inspelen," zegt Bruno Moors, cfo van Delta Lloyd Life. "Door meer te anticiperen op vernieuwing zetten we het beschikbare IT-budget op een intelligente manier in."

Cegeka won begin deze maand nog de Data News Award voor Customer Satisfaction.

Het contract heeft een waarde van veertig miljoen euro en is een verlenging van een in 2009 afgesloten overeenkomst voor het beheer van zo'n zeshonderd werkplekken. Cegeka is er verantwoordelijk voor de datacenter- telefonie-, printer- en netwerkinfrastructuur.Het nieuwe contract speelt in op innovatie en flexibiliteit. "Dankzij een nieuwe clausule voor continuous improvement kunnen we daar nu sneller en eenvoudiger op inspelen," zegt Bruno Moors, cfo van Delta Lloyd Life. "Door meer te anticiperen op vernieuwing zetten we het beschikbare IT-budget op een intelligente manier in."Cegeka won begin deze maand nog de Data News Award voor Customer Satisfaction.