Het eerste halfjaar van it-dienstenbedrijf Cegeka was ronduit sterk.

Cegeka noteerde in het eerste halfjaar van 2010 een omzetgroei van 76,2 miljoen euro, 17 procent meer dan vorig jaar. De operationele winst klokt af op 7,1 miljoen euro, ruim 2 miljoen euro meer dan een jaar eerder.

In de voorbije zes maanden haalde het bedrijf naar eigen zeggen voor 70 miljoen euro aan nieuwe contracten binnen, bij onder meer Argenta, Van Gansewinkel, Carglass en de NMBS. De nieuwe projecten omvatten voornamelijk softwareontwikkeling, infrastructuuroutsourcing en ondersteuningsdiensten.

Cegeka verwacht dat de goede cijfers zich zullen doorzetten voor het volledige boekjaar. En: "Omdat de contracten over verschillende jaren lopen, zien de vooruitzichten voor 2011 er ook erg goed uit", klinkt het in een persmededeling. Cegeka draaide vorig jaar een omzet van 136,8 miljoen euro.

Het eerste halfjaar van it-dienstenbedrijf Cegeka was ronduit sterk. Cegeka noteerde in het eerste halfjaar van 2010 een omzetgroei van 76,2 miljoen euro, 17 procent meer dan vorig jaar. De operationele winst klokt af op 7,1 miljoen euro, ruim 2 miljoen euro meer dan een jaar eerder. In de voorbije zes maanden haalde het bedrijf naar eigen zeggen voor 70 miljoen euro aan nieuwe contracten binnen, bij onder meer Argenta, Van Gansewinkel, Carglass en de NMBS. De nieuwe projecten omvatten voornamelijk softwareontwikkeling, infrastructuuroutsourcing en ondersteuningsdiensten. Cegeka verwacht dat de goede cijfers zich zullen doorzetten voor het volledige boekjaar. En: "Omdat de contracten over verschillende jaren lopen, zien de vooruitzichten voor 2011 er ook erg goed uit", klinkt het in een persmededeling. Cegeka draaide vorig jaar een omzet van 136,8 miljoen euro.