Afvalverwerker AVR en transportbedrijf Ewals Cargo Care besteden hun volledige ict-beheer uit aan Cegeka. Samen zijn de deals goed voor ruim 25 miljoen euro.

Cegeka was al sinds 2007 leverancier van afvaldienstverlener Van Gansewinkel. Nu de groep gefuseerd is met sectorgenoot won het Limburgse it-dienstenbedrijf ook het outsourcingcontract voor de ict-infrastructuur van AVR. Cegeka staat in voor de hosting en de beveiliging van de totale infrastructuur: werkplekken, servers, netwerk en telecom. Dat gebeurt vanuit haar datacenters in Hasselt en Leuven. Verder staat de firma in voor het applicatiebeheer en de servicedesk.

Bij Ewals Cargo Cargo draaien de bedrijfsapplicatie voortaan in de datacenters van Cegeka. De transportfirma rekent erop een hogere beschikbaarheid te krijgen voor de applicaties. De systemen van zowel Ewals als AVR zijn volledig ontdubbeld.

Afvalverwerker AVR en transportbedrijf Ewals Cargo Care besteden hun volledige ict-beheer uit aan Cegeka. Samen zijn de deals goed voor ruim 25 miljoen euro. Cegeka was al sinds 2007 leverancier van afvaldienstverlener Van Gansewinkel. Nu de groep gefuseerd is met sectorgenoot won het Limburgse it-dienstenbedrijf ook het outsourcingcontract voor de ict-infrastructuur van AVR. Cegeka staat in voor de hosting en de beveiliging van de totale infrastructuur: werkplekken, servers, netwerk en telecom. Dat gebeurt vanuit haar datacenters in Hasselt en Leuven. Verder staat de firma in voor het applicatiebeheer en de servicedesk. Bij Ewals Cargo Cargo draaien de bedrijfsapplicatie voortaan in de datacenters van Cegeka. De transportfirma rekent erop een hogere beschikbaarheid te krijgen voor de applicaties. De systemen van zowel Ewals als AVR zijn volledig ontdubbeld.