'Het mag nog ietsje meer zijn' bij beenhouwerijgroep Renmans. Het bedrijf heeft Centric België ook geselecteerd voor de levering van pc's en printers.

'Ook' schrijven we, want Renmans gebruikte al enige tijd Centrics StoreWorld IntraStore, een intranetoplossing om de communicatie tussen het hoofdkantoor en de filialen te stroomlijnen.

Beenhouwerijgroep Renmans bestaat al 38 jaar en is nog steeds een familiebedrijf. De beenhouwerijen zijn met name bekend van hun aanwezigheid in de Aldi-supermarkten. De firma telt vandaag ongeveer 376 filialen, 295 in België, 9 in Luxemburg en 72 in Frankrijk.

Onlangs sloot het bedrijf met Centric een nieuwe deal af voor de vervanging van alle pc's en multifunctionele printers van alle filialen. Centric rolde overal, gespreid over 3 maanden, HP-pc's en Brother-printers uit. Renmans zal trouwens voortaan via Centric ook de printer-consumables aankopen. De komende 5 jaar verzorgt het it-dienstenbedrijf voorts de ondersteuning en het onderhoud. De waarde van het contract werd niet meegedeeld, maar zou 'aanzienlijk' zijn.

'Het mag nog ietsje meer zijn' bij beenhouwerijgroep Renmans. Het bedrijf heeft Centric België ook geselecteerd voor de levering van pc's en printers. 'Ook' schrijven we, want Renmans gebruikte al enige tijd Centrics StoreWorld IntraStore, een intranetoplossing om de communicatie tussen het hoofdkantoor en de filialen te stroomlijnen. Beenhouwerijgroep Renmans bestaat al 38 jaar en is nog steeds een familiebedrijf. De beenhouwerijen zijn met name bekend van hun aanwezigheid in de Aldi-supermarkten. De firma telt vandaag ongeveer 376 filialen, 295 in België, 9 in Luxemburg en 72 in Frankrijk. Onlangs sloot het bedrijf met Centric een nieuwe deal af voor de vervanging van alle pc's en multifunctionele printers van alle filialen. Centric rolde overal, gespreid over 3 maanden, HP-pc's en Brother-printers uit. Renmans zal trouwens voortaan via Centric ook de printer-consumables aankopen. De komende 5 jaar verzorgt het it-dienstenbedrijf voorts de ondersteuning en het onderhoud. De waarde van het contract werd niet meegedeeld, maar zou 'aanzienlijk' zijn.