Speelgoedketen Bart Smit heeft voor Centric België gekozen voor de vernieuwing van het volledige kassasysteem van de 300 winkels in de Benelux en de achterliggende hardware.

Bart Smit was al klant bij Centric en opteert er dus voor om zijn bestaande systemen te upgraden. Concreet gaat het over de migratie van het oudere FlexPoint-pakket van Centric naar StoreWorld. Daarin worden onder meer modules voor de kassa (FrontStore), het winkelmanagement (Central BackStore) en het centraal beheer (Open Business Platform) voorzien. Verder vernieuwt Centric bij Bart Smit ook de intranetoplossing die de informatiestromen tussen hoofdkantoor en filialen vereenvoudigt en organiseert. Samen met de vernieuwing van de software zal Centric Belgium ook een deel van de hardware vervangen. Bart Smit en Centric opteerden voor (Centric-partner) HP.

Bart Smit en Centric willen geen details kwijt over de waarde van het contract. De speelgoedketen is niet de enige belangrijke retailklant van Centric België. Het bedrijf levert zo ook diensten aan onder meer JBC, Blokker, ICI PARIS XL, HEMA, Brantano, Kruidvat, ... Centric België draaide in 2010 een omzet van 61 miljoen euro, waarbij de retail-afdeling goed was voor ongeveer een vijfde van die omzet.

Speelgoedketen Bart Smit heeft voor Centric België gekozen voor de vernieuwing van het volledige kassasysteem van de 300 winkels in de Benelux en de achterliggende hardware. Bart Smit was al klant bij Centric en opteert er dus voor om zijn bestaande systemen te upgraden. Concreet gaat het over de migratie van het oudere FlexPoint-pakket van Centric naar StoreWorld. Daarin worden onder meer modules voor de kassa (FrontStore), het winkelmanagement (Central BackStore) en het centraal beheer (Open Business Platform) voorzien. Verder vernieuwt Centric bij Bart Smit ook de intranetoplossing die de informatiestromen tussen hoofdkantoor en filialen vereenvoudigt en organiseert. Samen met de vernieuwing van de software zal Centric Belgium ook een deel van de hardware vervangen. Bart Smit en Centric opteerden voor (Centric-partner) HP. Bart Smit en Centric willen geen details kwijt over de waarde van het contract. De speelgoedketen is niet de enige belangrijke retailklant van Centric België. Het bedrijf levert zo ook diensten aan onder meer JBC, Blokker, ICI PARIS XL, HEMA, Brantano, Kruidvat, ... Centric België draaide in 2010 een omzet van 61 miljoen euro, waarbij de retail-afdeling goed was voor ongeveer een vijfde van die omzet.