Centric heeft alle winkels van JBC en Veritas voorzien van nieuwe software, hardware en diensten. Het gaat in totaal om 254 vestigingen.

Het gaat om het StoreWorld-platform van Centric dat sinds enkele weken in 120 vestigingen van Veritas draait en waar nu de laatste hand aan wordt gelegd in 134 filialen van JBC. Het gaat onder meer om een kassa-oplossing, lokaal winkelmanagement en centraal beheer met diverse toepassingen.

De exacte waarde van beide contracten wordt niet prijsgegeven maar het zou om enkele miljoenen euro's gaan.

Ook de hardware wordt geleverd door Centric. Hiervoor doet het bedrijf beroep op HP voor kassa's en servers en op Motorola voor de mobiele hardware. Het communicatiesysteem krijgt eveneens een update naar StoreWorld Infrastore wat de informatiestromen tussen het hoofdkantoor en de filialen moet vereenvoudigen.

De diensten die Centric levert bestaan onder meer uit een telefonische helpdesk met field techniekers wanneer nodig. Voor Veritas levert het bedrijf ook de hosting voor voorraden, klantgegevens en de boekhouding in haar datacenter.

Centric heeft alle winkels van JBC en Veritas voorzien van nieuwe software, hardware en diensten. Het gaat in totaal om 254 vestigingen. Het gaat om het StoreWorld-platform van Centric dat sinds enkele weken in 120 vestigingen van Veritas draait en waar nu de laatste hand aan wordt gelegd in 134 filialen van JBC. Het gaat onder meer om een kassa-oplossing, lokaal winkelmanagement en centraal beheer met diverse toepassingen. De exacte waarde van beide contracten wordt niet prijsgegeven maar het zou om enkele miljoenen euro's gaan. Ook de hardware wordt geleverd door Centric. Hiervoor doet het bedrijf beroep op HP voor kassa's en servers en op Motorola voor de mobiele hardware. Het communicatiesysteem krijgt eveneens een update naar StoreWorld Infrastore wat de informatiestromen tussen het hoofdkantoor en de filialen moet vereenvoudigen. De diensten die Centric levert bestaan onder meer uit een telefonische helpdesk met field techniekers wanneer nodig. Voor Veritas levert het bedrijf ook de hosting voor voorraden, klantgegevens en de boekhouding in haar datacenter.