Ceo Barbara Dalibard verlaat eind dit jaar Orange Business Services. Zij gaat aan de slag bij de Franse spoorwegen SNCF.

Het vertrek van Barbara Dalibard komt als een verrassing. Zij leidde Orange Business Services sinds april 2004. De 53-jarige Dalibard slaagde erin de bedrijfsafdeling van de Orange (France Telecom) groep wereldwijd uit te laten groeien tot de top drie telecomoperatoren die diensten voor multinationals aanbieden. Orange Business Services haalde onlangs het [contract binnen bij Buitenlandse Zaken] voor de verbinding van alle Belgische ambassades.

Barbara Dalibard werd door Forbes verkozen tot de top 50 belangrijkste businessvrouwen ter wereld. Ze begon haar loopbaan bij France Telecom in 1982. Zestien jaar later ging ze aan de slag bij Alcatel-Lucent, maar in 2001 stapte ze opnieuw over naar Orange Business Services waar ze doorgroeide tot ceo. Ze gaat nu aan de slag bij de Franse spoorwegen SNCF waar ze de 52-jarige Mireille Faugère vervangt. Dalibard wordt directeur van Voyages France-Europe en verantwoordelijk voor de TGV-business.

Ceo Barbara Dalibard verlaat eind dit jaar Orange Business Services. Zij gaat aan de slag bij de Franse spoorwegen SNCF. Het vertrek van Barbara Dalibard komt als een verrassing. Zij leidde Orange Business Services sinds april 2004. De 53-jarige Dalibard slaagde erin de bedrijfsafdeling van de Orange (France Telecom) groep wereldwijd uit te laten groeien tot de top drie telecomoperatoren die diensten voor multinationals aanbieden. Orange Business Services haalde onlangs het [contract binnen bij Buitenlandse Zaken] voor de verbinding van alle Belgische ambassades. Barbara Dalibard werd door Forbes verkozen tot de top 50 belangrijkste businessvrouwen ter wereld. Ze begon haar loopbaan bij France Telecom in 1982. Zestien jaar later ging ze aan de slag bij Alcatel-Lucent, maar in 2001 stapte ze opnieuw over naar Orange Business Services waar ze doorgroeide tot ceo. Ze gaat nu aan de slag bij de Franse spoorwegen SNCF waar ze de 52-jarige Mireille Faugère vervangt. Dalibard wordt directeur van Voyages France-Europe en verantwoordelijk voor de TGV-business.