Ronald Kasteel, ceo van het Nederlandse ict-dienstenbedrijf Ordina, stapt op 1 september 2011 op.

Kasteel werkte ruim 22 jaar bij Ordina waarvan de laatste 12 jaar als ceo en voorzitter van de raad van bestuur. Over zijn positie als ceo werd al enige tijd gespeculeerd.

Kasteel wordt vervangen door Stépan Breedveld die sinds november 2010 bestuurslid bij Ordina is. Breedveld is nu nog verantwoordelijk voor de activiteiten van Ordina in Nederland. Daarvoor was hij werkzaam bij The Boston Consulting Group.

In een persverklaring wordt de reden van vertrek niet verder onderbouwd. Het klinkt enkel dat "Ronald Kasteel en de raad van commissarissen het een goed moment vinden om een nieuwe ceo en voorzitter van de raad van bestuur te benoemen".

Het is al jaren onrustig in de top van Ordina, zowel in Nederland als in België, waar country manager Hans Vets het bedrijf na 7 jaar plots moest verlaten. Ordina boekte in 2010 een verlies van 7 miljoen euro. Eind 2010 gaf het bedrijf in vier maanden tijd twee keer nieuwe aandelen uit om de rente op een lening uit 2009 te betalen.

In samenwerking met Computable

Ronald Kasteel, ceo van het Nederlandse ict-dienstenbedrijf Ordina, stapt op 1 september 2011 op. Kasteel werkte ruim 22 jaar bij Ordina waarvan de laatste 12 jaar als ceo en voorzitter van de raad van bestuur. Over zijn positie als ceo werd al enige tijd gespeculeerd. Kasteel wordt vervangen door Stépan Breedveld die sinds november 2010 bestuurslid bij Ordina is. Breedveld is nu nog verantwoordelijk voor de activiteiten van Ordina in Nederland. Daarvoor was hij werkzaam bij The Boston Consulting Group. In een persverklaring wordt de reden van vertrek niet verder onderbouwd. Het klinkt enkel dat "Ronald Kasteel en de raad van commissarissen het een goed moment vinden om een nieuwe ceo en voorzitter van de raad van bestuur te benoemen". Het is al jaren onrustig in de top van Ordina, zowel in Nederland als in België, waar country manager Hans Vets het bedrijf na 7 jaar plots moest verlaten. Ordina boekte in 2010 een verlies van 7 miljoen euro. Eind 2010 gaf het bedrijf in vier maanden tijd twee keer nieuwe aandelen uit om de rente op een lening uit 2009 te betalen. In samenwerking met Computable