De Ehang 184 is eigenlijk een enorme drone met een cockpit in het midden. Hij heeft het formaat van een kleine auto en heeft acht propellers verdeeld over vier armen. Die propellers zorgen voor genoeg draagkracht voor een persoon van 100 kilo en hij vliegt volledig autonoom; er zijn enkel twee knoppen voor het stijgen en landen.

De topsnelheid van de drone ligt op zo'n 100 kilometer per uur. Een groot nadeel is (nog) wel dat de drone maar 23 minuten meegaat op een batterijlading. Voor een grotere afstand zal er dus veel bijgetankt moeten worden.

Vooralsnog gaat het dan ook nog om een prototype. Uit de presentatie voor de pers is ook nog niet duidelijk of iemand het aangedurfd heeft een vlucht te maken met de Ehang 184. Ehang belooft dat de drone veiliger is dan autorijden, waar de bestuurders vaak de veroorzakers van ongelukken zijn.

De Ehang 184 is eigenlijk een enorme drone met een cockpit in het midden. Hij heeft het formaat van een kleine auto en heeft acht propellers verdeeld over vier armen. Die propellers zorgen voor genoeg draagkracht voor een persoon van 100 kilo en hij vliegt volledig autonoom; er zijn enkel twee knoppen voor het stijgen en landen.De topsnelheid van de drone ligt op zo'n 100 kilometer per uur. Een groot nadeel is (nog) wel dat de drone maar 23 minuten meegaat op een batterijlading. Voor een grotere afstand zal er dus veel bijgetankt moeten worden.Vooralsnog gaat het dan ook nog om een prototype. Uit de presentatie voor de pers is ook nog niet duidelijk of iemand het aangedurfd heeft een vlucht te maken met de Ehang 184. Ehang belooft dat de drone veiliger is dan autorijden, waar de bestuurders vaak de veroorzakers van ongelukken zijn.