De functie van financieel directeur bij Mobistar blijft De Laet uitvoeren tot 2 mei, tot de volgende aandeelhoudersvergadering. Volgens Mobistar is de procedure voor een opvolger als cfo al opgestart.

"Het werd al snel duidelijk voor de raden van bestuur van Orange Luxembourg en van de Mobistar-groep dat Werner de ideale kandidaat was om Orange Luxembourg te gaan leiden en de groei van het bedrijf te versnellen in het kader van de globale Mobistar-strategie. Ook voor zijn persoonlijke evolutie was dit een logische stap voorwaarts", zegt Jean Marc Harion die naast ceo van mobistar ook voorzitter is van de raad van bestuur bij Orange Luxemburg.

De Laet werkt al 15 jaar bij Mobistar waarvan de laatste 7 jaar als cfo. Toen ex-topman Benoit Scheen in september 2011 vertrok, was hij er ook enkele maanden waarnemend interim-ceo.

Ook de verhuis naar Luxemburg is niet helemaal nieuw. De Laet zit er al enkele jaren in de raad van bestuur. Sinds het vertrek van Patrick Ittah bij Orange Luxemburg op 15 januari van dit jaar, werd hij er al tijdelijk bestuurder.

De functie van financieel directeur bij Mobistar blijft De Laet uitvoeren tot 2 mei, tot de volgende aandeelhoudersvergadering. Volgens Mobistar is de procedure voor een opvolger als cfo al opgestart."Het werd al snel duidelijk voor de raden van bestuur van Orange Luxembourg en van de Mobistar-groep dat Werner de ideale kandidaat was om Orange Luxembourg te gaan leiden en de groei van het bedrijf te versnellen in het kader van de globale Mobistar-strategie. Ook voor zijn persoonlijke evolutie was dit een logische stap voorwaarts", zegt Jean Marc Harion die naast ceo van mobistar ook voorzitter is van de raad van bestuur bij Orange Luxemburg.De Laet werkt al 15 jaar bij Mobistar waarvan de laatste 7 jaar als cfo. Toen ex-topman Benoit Scheen in september 2011 vertrok, was hij er ook enkele maanden waarnemend interim-ceo.Ook de verhuis naar Luxemburg is niet helemaal nieuw. De Laet zit er al enkele jaren in de raad van bestuur. Sinds het vertrek van Patrick Ittah bij Orange Luxemburg op 15 januari van dit jaar, werd hij er al tijdelijk bestuurder.