ATX ontwikkelt onder de naam DentAdmin software voor tandartsen, orthodontisten en parodontologen en heeft haar hoofdzetel in Wetteren. Het bedrijf telt momenteel 13 mensen.

"Met deze overname hebben we onze positie op de Belgische markt versterkt en creëren we nieuwe strategische mogelijkheden om zorgverleners en gezondheidsdiensten te synchroniseren," zegt Peter Van den Berge, Area Vice President CGM Belgium in een verklaring.

CGM legt zich toe op ehealth-oplossingen wereldwijd, met een sterke aanwezigheid in Duitsland. Vandaag telt het bedrijf zo'n 90 medewerkers in België die zich toeleggen op software voor huisartsen, labo's en kinesisten.

Voor CGM is het niet de eerste Belgische overname. Zo nam het in augustus nog Barista over. De bedoeling is om de softwareontwikkeling in België te houden en verder uit te breiden.

ATX ontwikkelt onder de naam DentAdmin software voor tandartsen, orthodontisten en parodontologen en heeft haar hoofdzetel in Wetteren. Het bedrijf telt momenteel 13 mensen."Met deze overname hebben we onze positie op de Belgische markt versterkt en creëren we nieuwe strategische mogelijkheden om zorgverleners en gezondheidsdiensten te synchroniseren," zegt Peter Van den Berge, Area Vice President CGM Belgium in een verklaring.CGM legt zich toe op ehealth-oplossingen wereldwijd, met een sterke aanwezigheid in Duitsland. Vandaag telt het bedrijf zo'n 90 medewerkers in België die zich toeleggen op software voor huisartsen, labo's en kinesisten.Voor CGM is het niet de eerste Belgische overname. Zo nam het in augustus nog Barista over. De bedoeling is om de softwareontwikkeling in België te houden en verder uit te breiden.