De Vrieze neemt de taken over van Patrik Vandewalle, van wie al een tijdje bekend was dat hij andere oorden zou opzoeken.

Chantal De Vrieze (46) krijgt de leiding over it-dienstenbedrijf Econocom België en Luxemburg. Als country manager vervangt ze Patrik Vandewalle die na vijf jaar zijn operationele taken binnen de groep stopzet en gaat werken als business angel en adviseur voor starters. Chantal De Vrieze zal haar nieuwe functie combineren met haar huidige rol als directeur van Econocoms afdeling IT Financial Services in de BeLux.

Het wordt De Vriezes taak om de doelstellingen in het strategisch plan 'Horizon 2012' waar te maken. Daarin zegt de groep de ambitie te hebben om één miljard euro omzet en 6 procent operationele rendabiliteit te bereiken.

Chantal De Vrieze, licentiaat in de rechten, startte bij Econocom in 2001 als commercieel directeur van de afdeling IT Financial Services in België en Luxemburg. Die afdeling biedt klanten flexibele financiering en operationeel beheer van ict-infrastructuur. Ze leidt de afdeling sinds 2004. De Vrieze begon haar carrière bij Agfa Copiers en Leasing Van Breda.

De Vrieze neemt de taken over van Patrik Vandewalle, van wie al een tijdje bekend was dat hij andere oorden zou opzoeken. Chantal De Vrieze (46) krijgt de leiding over it-dienstenbedrijf Econocom België en Luxemburg. Als country manager vervangt ze Patrik Vandewalle die na vijf jaar zijn operationele taken binnen de groep stopzet en gaat werken als business angel en adviseur voor starters. Chantal De Vrieze zal haar nieuwe functie combineren met haar huidige rol als directeur van Econocoms afdeling IT Financial Services in de BeLux. Het wordt De Vriezes taak om de doelstellingen in het strategisch plan 'Horizon 2012' waar te maken. Daarin zegt de groep de ambitie te hebben om één miljard euro omzet en 6 procent operationele rendabiliteit te bereiken. Chantal De Vrieze, licentiaat in de rechten, startte bij Econocom in 2001 als commercieel directeur van de afdeling IT Financial Services in België en Luxemburg. Die afdeling biedt klanten flexibele financiering en operationeel beheer van ict-infrastructuur. Ze leidt de afdeling sinds 2004. De Vrieze begon haar carrière bij Agfa Copiers en Leasing Van Breda.