Met Kik Messenger, dat goed is voor vele miljoenen actieve gebruikers, ging het de laatste tijd niet goed. De oprichter klaagde openlijk over een gebrek aan financiering, waardoor hij vreesde de stekker uit de app te moeten trekken.

De redding door MediaLab voorkomt dat laatste. De koper heeft naar eigen zeggen nog wat ideeën achter de hand om Kik vooruit te helpen. Zo wil MediaLab Kik sneller maken en 'bugs' uit de software halen. Er zijn geen financiële details van de deal naar buiten gebracht.

Met Kik Messenger, dat goed is voor vele miljoenen actieve gebruikers, ging het de laatste tijd niet goed. De oprichter klaagde openlijk over een gebrek aan financiering, waardoor hij vreesde de stekker uit de app te moeten trekken.De redding door MediaLab voorkomt dat laatste. De koper heeft naar eigen zeggen nog wat ideeën achter de hand om Kik vooruit te helpen. Zo wil MediaLab Kik sneller maken en 'bugs' uit de software halen. Er zijn geen financiële details van de deal naar buiten gebracht.