Beide bedrijven werken al bijna tien jaar nauw samen. Bij Cheops werken meer dan 200 medewerkers. IT-flex telt er meer dan veertig. Samen mikken beiden op een omzet van 27 miljoen euro. Hoeveel er betaald wordt voor de overname is niet bekend.

Cheops wordt momenteel geleid door Filip Goos. IT-Flex heeft Kristel Heyns en Alain Van Den Bossche als managing partner. De overname moet een antwoord bieden op de vraag van bedrijven om applicaties en infrastructuur op elkaar af te stemmen.

Cheops ziet een trend naar IT as a service, waar klanten niet langer zelf investeren in hardware of software, maar een dienst (via een bedrijf als Cheops of IT-flex) inschakelen voor hun IT-omgeving.

Beide bedrijven werken al bijna tien jaar nauw samen. Bij Cheops werken meer dan 200 medewerkers. IT-flex telt er meer dan veertig. Samen mikken beiden op een omzet van 27 miljoen euro. Hoeveel er betaald wordt voor de overname is niet bekend.Cheops wordt momenteel geleid door Filip Goos. IT-Flex heeft Kristel Heyns en Alain Van Den Bossche als managing partner. De overname moet een antwoord bieden op de vraag van bedrijven om applicaties en infrastructuur op elkaar af te stemmen. Cheops ziet een trend naar IT as a service, waar klanten niet langer zelf investeren in hardware of software, maar een dienst (via een bedrijf als Cheops of IT-flex) inschakelen voor hun IT-omgeving.