Die app zou het mogelijk maken om de bewegingen van de politie te volgen, "waardoor de relschoppers in Hongkong verder geweld kunnen plegen".

"De app beweert transportinformatie aan te bieden, maar wordt eigenlijk gebruikt om de locatie van de politie vrij te geven, waardoor de relschoppers in Hongkong verder gewelddaden kunnen plegen", aldus de krant. "Dat Apple toestemming gaf voor de app, helpt de relschoppers duidelijk." De Chinese krant klaagt ook over de aanwezigheid van een liedje in de Apple Music store waarin gepleit wordt voor de onafhankelijkheid van Hongkong van China.

Die app zou het mogelijk maken om de bewegingen van de politie te volgen, "waardoor de relschoppers in Hongkong verder geweld kunnen plegen"."De app beweert transportinformatie aan te bieden, maar wordt eigenlijk gebruikt om de locatie van de politie vrij te geven, waardoor de relschoppers in Hongkong verder gewelddaden kunnen plegen", aldus de krant. "Dat Apple toestemming gaf voor de app, helpt de relschoppers duidelijk." De Chinese krant klaagt ook over de aanwezigheid van een liedje in de Apple Music store waarin gepleit wordt voor de onafhankelijkheid van Hongkong van China.