De Amerikaanse minister van Justitie William Barr zei maandag dat de hackers wellicht militairen zijn van het Volksbevrijdingsleger, de Chinese strijdkrachten.

"De Chinese regering en het leger, alsmede eenieder daarmee verbonden, hebben nooit commerciële geheimen via het internet gestolen", zei woordvoerder Guang Shuang van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken op een persontmoeting.

De digitale inbraakbij kredietbureau Equifax kwam in 2017 aan het licht. De hackers roofden zeer gevoelige gegevens van minstens 145 miljoen mensen.

De Amerikaanse minister van Justitie William Barr zei maandag dat de hackers wellicht militairen zijn van het Volksbevrijdingsleger, de Chinese strijdkrachten."De Chinese regering en het leger, alsmede eenieder daarmee verbonden, hebben nooit commerciële geheimen via het internet gestolen", zei woordvoerder Guang Shuang van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken op een persontmoeting.De digitale inbraakbij kredietbureau Equifax kwam in 2017 aan het licht. De hackers roofden zeer gevoelige gegevens van minstens 145 miljoen mensen.