Blizzard, de Amerikaanse ontwikkelaar van het spel, kon geen akkoord vinden over een verlenging van het licentieakkoord met de lokale verdeler NetEase. Daarom verdwijnen World of Warcraft en andere games van Blizzard van het Chinese net.

De gameontwikkelaar was al sinds 2008 actief in China, via een samenwerking met NetEase. Buitenlandse ontwikkelaars moeten in China met lokale partners samenwerken om hun producten te kunnen aanbieden. Maar onderhandelingen over een verlenging van de akkoorden liepen spaak, na veertien jaar samenwerking.

Blizzard zegt wel te praten met andere potentiële partners in China.

Blizzard, de Amerikaanse ontwikkelaar van het spel, kon geen akkoord vinden over een verlenging van het licentieakkoord met de lokale verdeler NetEase. Daarom verdwijnen World of Warcraft en andere games van Blizzard van het Chinese net.De gameontwikkelaar was al sinds 2008 actief in China, via een samenwerking met NetEase. Buitenlandse ontwikkelaars moeten in China met lokale partners samenwerken om hun producten te kunnen aanbieden. Maar onderhandelingen over een verlenging van de akkoorden liepen spaak, na veertien jaar samenwerking.Blizzard zegt wel te praten met andere potentiële partners in China.