Christel Plessers zal voortaan vier dagen per week in Parijs verblijven. Ze wordt er immers vanaf februari de cio voor Mercedes Benz en Financial Services France.

Christel Plessers ruilt dus haar job als cio van Mercedes Benz Belux (23 informatici) voor een baan in Frankrijk, maar nog steeds binnen dezelfde groep. In Frankrijk krijgt ze er ook Financial Services erbij. Het gaat in totaal om 120 it-medewerkers. Wie haar zal vervangen voor de Belux organisatie is nog niet duidelijk.

Christel Plessers is sinds 2008 aan de slag bij Mercedes Benz. Voordien werkte ze 8 jaar bij de biermultinational Inbev, eerst als ict-directeur Belux, later als verantwoordelijke voor 'applications and infrastructure services' voor West-Europa.

Christel Plessers zal voortaan vier dagen per week in Parijs verblijven. Ze wordt er immers vanaf februari de cio voor Mercedes Benz en Financial Services France. Christel Plessers ruilt dus haar job als cio van Mercedes Benz Belux (23 informatici) voor een baan in Frankrijk, maar nog steeds binnen dezelfde groep. In Frankrijk krijgt ze er ook Financial Services erbij. Het gaat in totaal om 120 it-medewerkers. Wie haar zal vervangen voor de Belux organisatie is nog niet duidelijk. Christel Plessers is sinds 2008 aan de slag bij Mercedes Benz. Voordien werkte ze 8 jaar bij de biermultinational Inbev, eerst als ict-directeur Belux, later als verantwoordelijke voor 'applications and infrastructure services' voor West-Europa.