Christel Verschaeren, directeur Europe integration & global change management bij IBM, heeft de Axa Wo_Men@work-award gewonnen.

Het is de tweede keer dat deze award uitgereikt wordt. De wedstrijd is geïnitieerd door Axa-cio Els Blaton en prijst topfiguren uit de bedrijfswereld die een opmerkelijk positieve bijdrage leveren om het evenwicht tussen mannen en vrouwen te promoten. Vorig jaar ging de prijs naar Albert Ragon, de general manager van Danone België.

Met Christel Verschaeren gaat de award voor het eerst naar een vrouw. Verschaeren speelt een belangrijke rol in het CIO Office van IBM maar is tevens co-voorzitter van de European Women Leaderchip Council en is lid van het adviserend orgaan van de Women International Networking.
Christel Verschaeren, die tijdens de Axa-wedstrijd ook de meeste stemmen kreeg op de online voting, is eveneens lid van de jury van het Data News 'She goes ICT'-event dat op 9 februari plaatsvindt.

Hier vindt u het video-interview met Christel Verschaeren waarin ze het onder andere heeft over haar acties om meer vrouwen te laten doorstromen naar de top van het bedrijf.

Christel Verschaeren, directeur Europe integration & global change management bij IBM, heeft de Axa Wo_Men@work-award gewonnen. Het is de tweede keer dat deze award uitgereikt wordt. De wedstrijd is geïnitieerd door Axa-cio Els Blaton en prijst topfiguren uit de bedrijfswereld die een opmerkelijk positieve bijdrage leveren om het evenwicht tussen mannen en vrouwen te promoten. Vorig jaar ging de prijs naar Albert Ragon, de general manager van Danone België. Met Christel Verschaeren gaat de award voor het eerst naar een vrouw. Verschaeren speelt een belangrijke rol in het CIO Office van IBM maar is tevens co-voorzitter van de European Women Leaderchip Council en is lid van het adviserend orgaan van de Women International Networking. Christel Verschaeren, die tijdens de Axa-wedstrijd ook de meeste stemmen kreeg op de online voting, is eveneens lid van de jury van het Data News 'She goes ICT'-event dat op 9 februari plaatsvindt. Hier vindt u het video-interview met Christel Verschaeren waarin ze het onder andere heeft over haar acties om meer vrouwen te laten doorstromen naar de top van het bedrijf.