Neut is voortaan Vice president EMEA bij Sparkcentral en wordt in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de groei in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Sparkcentral kon de afgelopen jaren verschillende grote Amerikaanse klanten, waaronder Delta Air Lines, Uber en Zappos, onder zijn klanten verwelkomen. Hoewel het bedrijf ook enkele grote Europese namen telt, zoals Brussels Airport, moet Neut die Emea-aanwezigheid verder versterken. Sparkcentral is dan ook van plan om in het komende jaar zijn hoofdkwartier in Hasselt verder uit te breiden.

Christoph Neut was van augustus 2011 tot maart van dit jaar chief commercial officer van de Cegeka Group en managing director van Cegeka Vlaanderen. Voor die tijd werkte hij even bij Stefanini. Daarvoor was hij dertien jaar lang actief bij TechTeam Global waar hij senior vicepresident en general mananger EMEA was.

Neut is voortaan Vice president EMEA bij Sparkcentral en wordt in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de groei in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.Sparkcentral kon de afgelopen jaren verschillende grote Amerikaanse klanten, waaronder Delta Air Lines, Uber en Zappos, onder zijn klanten verwelkomen. Hoewel het bedrijf ook enkele grote Europese namen telt, zoals Brussels Airport, moet Neut die Emea-aanwezigheid verder versterken. Sparkcentral is dan ook van plan om in het komende jaar zijn hoofdkwartier in Hasselt verder uit te breiden.Christoph Neut was van augustus 2011 tot maart van dit jaar chief commercial officer van de Cegeka Group en managing director van Cegeka Vlaanderen. Voor die tijd werkte hij even bij Stefanini. Daarvoor was hij dertien jaar lang actief bij TechTeam Global waar hij senior vicepresident en general mananger EMEA was.