Base heeft Christophe Haan aangetrokken als head of business. De afdeling voor bedrijven wordt één van de groeipolen voor de mobiele operator.

Christophe Haan heeft bijna heel zijn loopbaan bij Siemens doorgebracht. Hij begon er in '96 met de oplossingen voor de kmo-markt. Vanaf 2002 moest hij als business development manager de indirecte verkoop voor dit segment uitbouwen. Twee jaar later moest hij voor grotere ondernemingen sales & project management aanpakken. De jongste drie jaar was hij te vinden bij het medische bedrijf Starkey Benelux, als verantwoordelijke voor de uitwerking van het distributiekanaal.

Die ervaring kan Christophe Haan nu gebruiken bij Base. De afdeling telt 25 medewerkers en moet samen met de uitbouw van Wallonië voor één van de groeipolen van Base zorgen. De enterprise-afdeling stond vorig jaar voor 7 procent van de 647 miljoen euro omzet van Base. Dat was een groei van 40 procent ten opzichte van 2007. Base heeft sinds bijna twee jaar een overeenkomst met Unizo en heeft totnogtoe vooral kleinere bedrijven en zelfstandigen kunnen overtuigen. Christophe Haan zal ook moeten zorgen voor een betere samenwerking met KPN België en Getronics.

Base heeft Christophe Haan aangetrokken als head of business. De afdeling voor bedrijven wordt één van de groeipolen voor de mobiele operator. Christophe Haan heeft bijna heel zijn loopbaan bij Siemens doorgebracht. Hij begon er in '96 met de oplossingen voor de kmo-markt. Vanaf 2002 moest hij als business development manager de indirecte verkoop voor dit segment uitbouwen. Twee jaar later moest hij voor grotere ondernemingen sales & project management aanpakken. De jongste drie jaar was hij te vinden bij het medische bedrijf Starkey Benelux, als verantwoordelijke voor de uitwerking van het distributiekanaal. Die ervaring kan Christophe Haan nu gebruiken bij Base. De afdeling telt 25 medewerkers en moet samen met de uitbouw van Wallonië voor één van de groeipolen van Base zorgen. De enterprise-afdeling stond vorig jaar voor 7 procent van de 647 miljoen euro omzet van Base. Dat was een groei van 40 procent ten opzichte van 2007. Base heeft sinds bijna twee jaar een overeenkomst met Unizo en heeft totnogtoe vooral kleinere bedrijven en zelfstandigen kunnen overtuigen. Christophe Haan zal ook moeten zorgen voor een betere samenwerking met KPN België en Getronics.