Netwerkleverancier Cisco komt met een divisie die zich bezig gaat houden met cloudtechnologie voor netwerken, systemen en beheeroplossingen. De nieuwe Cisco Cloud & Systems Management Technology Group (CSMTG) wordt geleid door de cio van Cisco, Rebecca Jacoby. Jacoby blijft naast haar taak voor CSMTG wel cio van het Amerikaanse technologiebedrijf. De clouddivisie bestaat uit een aantal ontwikkelings- en dienstenafdelingen van de netwerkleverancier, zoals de Network Management Technology Group, de Intelligent Automation Services-divisie en de Service Delivery Platform-divisie.

Cisco wil met CSMTG meer focus leggen op de groeimarkt die cloud computing heet. De netwerkgigant wil hieraan voldoen met oplossingen voor cloudinfrastructuur, software en diensten. Jacoby krijgt de taak om nieuwe PaaS- en SaaS-oplossingen voor Cisco en voor klanten te ontwikkelen.

I.s.m. Computable

Netwerkleverancier Cisco komt met een divisie die zich bezig gaat houden met cloudtechnologie voor netwerken, systemen en beheeroplossingen. De nieuwe Cisco Cloud & Systems Management Technology Group (CSMTG) wordt geleid door de cio van Cisco, Rebecca Jacoby. Jacoby blijft naast haar taak voor CSMTG wel cio van het Amerikaanse technologiebedrijf. De clouddivisie bestaat uit een aantal ontwikkelings- en dienstenafdelingen van de netwerkleverancier, zoals de Network Management Technology Group, de Intelligent Automation Services-divisie en de Service Delivery Platform-divisie. Cisco wil met CSMTG meer focus leggen op de groeimarkt die cloud computing heet. De netwerkgigant wil hieraan voldoen met oplossingen voor cloudinfrastructuur, software en diensten. Jacoby krijgt de taak om nieuwe PaaS- en SaaS-oplossingen voor Cisco en voor klanten te ontwikkelen. I.s.m. Computable