Guy Dehond, de ceo van Inventive Designers, en Kurt De Ruwe, cio van Bayer MaterialScience, ontvingen de CIOnet Awards gisteren uit de handen van KBC-cio Carl Tilkin-Franssens.

Inventive Designers is het Antwerpse bedrijf achter de softwareproducten Scriptura, IntelliStamp, DTM en EverGreen. "Ik zie mezelf in de eerste plaats als een businessman die innoveert", stelde Guy Dehond. "Er moet altijd een goede balans zijn tussen creativiteit en management." Vorig jaar ging de Innovation Award naar Dries Buytaert, de bedenker van Drupal.

Voor het eerst reikte CIOnet gisteren de Presentation Award uit. De deelnemers van de seminaries van CIOnet evalueren aan het eind van ieder evenement de kwaliteit van de sprekers. Ze vonden de presentatie van Kurt De Ruwe de beste van 2010. De cio van Bayer MaterialScience kwam in juni uitleggen hoe hij vanuit Leverkusen een ingrijpende SAP-implementatie leidt.

CIOnet telt in België intussen 461 leden. Op vijf jaar tijd heeft CIOnet activiteiten uitgebouwd in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië en Frankrijk.

Guy Dehond, de ceo van Inventive Designers, en Kurt De Ruwe, cio van Bayer MaterialScience, ontvingen de CIOnet Awards gisteren uit de handen van KBC-cio Carl Tilkin-Franssens. Inventive Designers is het Antwerpse bedrijf achter de softwareproducten Scriptura, IntelliStamp, DTM en EverGreen. "Ik zie mezelf in de eerste plaats als een businessman die innoveert", stelde Guy Dehond. "Er moet altijd een goede balans zijn tussen creativiteit en management." Vorig jaar ging de Innovation Award naar Dries Buytaert, de bedenker van Drupal. Voor het eerst reikte CIOnet gisteren de Presentation Award uit. De deelnemers van de seminaries van CIOnet evalueren aan het eind van ieder evenement de kwaliteit van de sprekers. Ze vonden de presentatie van Kurt De Ruwe de beste van 2010. De cio van Bayer MaterialScience kwam in juni uitleggen hoe hij vanuit Leverkusen een ingrijpende SAP-implementatie leidt. CIOnet telt in België intussen 461 leden. Op vijf jaar tijd heeft CIOnet activiteiten uitgebouwd in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië en Frankrijk.