Socio Labs bestaat vijf jaar en wordt geleid door medeoprichter Yarkin Sakucoglu. Het Amerikaanse bedrijf begon met event management tools voor fysieke evenementen, maar schakelde door de coronacrisis om naar een tool om events volledig virtueel te organiseren, inclusief zaken als post events analytics.

Hoeveel Cisco voor de overname betaalt maakt het niet bekend. Socio zal als losstaande tool blijven bestaan, maar de technologie wordt wel gebruikt om Webex, het videoplatform van Cisco te verrijken. De overname moet tegen het laatste kwartaal van dit jaar worden afgerond.

Socio Labs bestaat vijf jaar en wordt geleid door medeoprichter Yarkin Sakucoglu. Het Amerikaanse bedrijf begon met event management tools voor fysieke evenementen, maar schakelde door de coronacrisis om naar een tool om events volledig virtueel te organiseren, inclusief zaken als post events analytics.Hoeveel Cisco voor de overname betaalt maakt het niet bekend. Socio zal als losstaande tool blijven bestaan, maar de technologie wordt wel gebruikt om Webex, het videoplatform van Cisco te verrijken. De overname moet tegen het laatste kwartaal van dit jaar worden afgerond.