Cisco sluit de deuren tussen Kerst en Nieuw. De werknemers worden verplicht op vakantie gestuurd om kosten te besparen.

Het 'vakantieplan' komt er vlak na de aankondiging van ceo John Chambers dat Cisco in 2009 zijn kosten met een miljard dollar wil reduceren. Zo wordt er minder uitgegeven aan reizen, beursbezoeken en marketingactiviteiten.

Concreet worden werknemers in de Verenigde Staten en Canada verplicht om vrij te nemen tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Onder andere de afdelingen 'technical assistance services' en 'channel partner', en 'customer product ordening services' zijn dan gesloten.

Wat wel zou doorgaan, is de Cisco Partner Summit 2009 in Boston. Andere evenementen, zoals de 'Global Sales Meeting 2009' in San Francisco en het 'Women's Leadership Forum' in San Diego, worden geschrapt.

Cisco sluit de deuren tussen Kerst en Nieuw. De werknemers worden verplicht op vakantie gestuurd om kosten te besparen. Het 'vakantieplan' komt er vlak na de aankondiging van ceo John Chambers dat Cisco in 2009 zijn kosten met een miljard dollar wil reduceren. Zo wordt er minder uitgegeven aan reizen, beursbezoeken en marketingactiviteiten. Concreet worden werknemers in de Verenigde Staten en Canada verplicht om vrij te nemen tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Onder andere de afdelingen 'technical assistance services' en 'channel partner', en 'customer product ordening services' zijn dan gesloten. Wat wel zou doorgaan, is de Cisco Partner Summit 2009 in Boston. Andere evenementen, zoals de 'Global Sales Meeting 2009' in San Francisco en het 'Women's Leadership Forum' in San Diego, worden geschrapt.