De afdeling kwam onder de vleugels van Cisco met de overname van Composite Software, waarvoor het destijds zo'n 180 miljoen dollar betaalde.

Maar nog geen vijf jaar wordt het bedrijf, intussen omgedoopt tot Cisco Data Virtualization, weer verkocht aan Tibco dat de technologie zal integreren in zijn analytics portfolio. Hoeveel Tibco betaalt voor de overname is niet geweten.

Thomas Wyatt, vicepresident en general manager voor AppDynamics bij CIsco, zegt in een blogpost dat de afdeling niet langer past in de langetermijnvisie van het bedrijf.

De afdeling kwam onder de vleugels van Cisco met de overname van Composite Software, waarvoor het destijds zo'n 180 miljoen dollar betaalde.Maar nog geen vijf jaar wordt het bedrijf, intussen omgedoopt tot Cisco Data Virtualization, weer verkocht aan Tibco dat de technologie zal integreren in zijn analytics portfolio. Hoeveel Tibco betaalt voor de overname is niet geweten.Thomas Wyatt, vicepresident en general manager voor AppDynamics bij CIsco, zegt in een blogpost dat de afdeling niet langer past in de langetermijnvisie van het bedrijf.