Tetration belooft real time network analytics waarbij hardwaresensoren in Nexus 9000 switches worden gecombineerd met de software. Tetration toont daarbij welke applicaties met elkaar zijn verbonden, gegevens uitwisselen en welke prestaties ze vragen aan de server en andere systemen.

De software ondersteunt ook nieuwe modellen zoals softwarecontainers en SDN (software defined networking). Volgens Cisco kan Tetration er voor zorgen dat de prestaties en veiligheid in het datacenter verhogen omdat abnormaal gedrag sneller wordt opgemerkt.

Tetration belooft real time network analytics waarbij hardwaresensoren in Nexus 9000 switches worden gecombineerd met de software. Tetration toont daarbij welke applicaties met elkaar zijn verbonden, gegevens uitwisselen en welke prestaties ze vragen aan de server en andere systemen.De software ondersteunt ook nieuwe modellen zoals softwarecontainers en SDN (software defined networking). Volgens Cisco kan Tetration er voor zorgen dat de prestaties en veiligheid in het datacenter verhogen omdat abnormaal gedrag sneller wordt opgemerkt.