Zaman werkt sinds 15 april voor Citrix en zal in zijn nieuwe functie rapporteren aan Fernando Rodriguez, Aria vicepresident Western Europe. Tot september 2012 was hij Territory Business Manager bij Cisco. Daarvoor werkte hij onder meer bij ScanSource en Belgacom.

Citrix werd de afgelopen jaren vooral vanuit Nederland bestuurd als Benelux-entiteit. Met het aantreden van Zaman gebeurt dat voor België en Luxemburg voortaan weer vanuit de vestiging in Diegem.

Dat wijst er op dat het bedrijf zijn aanwezigheid in België wil versterken. Naar eigen zeggen wil het bedrijf de banden met zijn Channel-systeem nauwer aanhalen.

Zaman werkt sinds 15 april voor Citrix en zal in zijn nieuwe functie rapporteren aan Fernando Rodriguez, Aria vicepresident Western Europe. Tot september 2012 was hij Territory Business Manager bij Cisco. Daarvoor werkte hij onder meer bij ScanSource en Belgacom.Citrix werd de afgelopen jaren vooral vanuit Nederland bestuurd als Benelux-entiteit. Met het aantreden van Zaman gebeurt dat voor België en Luxemburg voortaan weer vanuit de vestiging in Diegem.Dat wijst er op dat het bedrijf zijn aanwezigheid in België wil versterken. Naar eigen zeggen wil het bedrijf de banden met zijn Channel-systeem nauwer aanhalen.