City Live, de spin-off van het Hasseltse i-Cityproject, wil binnenkort extra geld ophalen.

Het bericht staat te lezen in Trends. De kapitaalverhoging zou vooral met bestaande aandeelhouders - het management, Concentra, Telenet en KMOfin (LRM) - doorgevoerd worden. Het bedrijf heeft momenteel 1,952 miljoen euro aan kapitaal.

City Live, opgericht in 2007 als spin-off van het i-City-project (dat van Hasselt en Leuven een mobiele proeftuin wil maken), ontwikkelt een platform om eenvoudig mobiele toepassingen mee te bouwen. De firma zal in het eerste boekjaar een omzet van 800.000 euro draaien.

De technologie van het bedrijf zou op interesse kunnen rekenen van steden als Johannesburg, Seoul en Macao, maar ook van operatoren, banken en media.

City Live, de spin-off van het Hasseltse i-Cityproject, wil binnenkort extra geld ophalen. Het bericht staat te lezen in Trends. De kapitaalverhoging zou vooral met bestaande aandeelhouders - het management, Concentra, Telenet en KMOfin (LRM) - doorgevoerd worden. Het bedrijf heeft momenteel 1,952 miljoen euro aan kapitaal. City Live, opgericht in 2007 als spin-off van het i-City-project (dat van Hasselt en Leuven een mobiele proeftuin wil maken), ontwikkelt een platform om eenvoudig mobiele toepassingen mee te bouwen. De firma zal in het eerste boekjaar een omzet van 800.000 euro draaien. De technologie van het bedrijf zou op interesse kunnen rekenen van steden als Johannesburg, Seoul en Macao, maar ook van operatoren, banken en media.