Clear2Pay, de Mechelse specialist in betalingstoepassingen voor financiële instellingen, neemt het Nederlandse adviesbureau Ereon over.

Naast de technologie levert Clear2Pay ook ondersteuning aan financiële dienstverleners in de strategische implementatie en operationele kwesties rond betalingsverkeer. Ereon, dat vooral in Nederland actief is, voegt op dat vlak expertise toe. Het bedrijf staat onder meer sterk in advies rond SEPA en PSD, het uitbesteden van betalingsverkeer, nieuwe marktmodellen, governance en trade finance.

Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Clear2Pay, de Mechelse specialist in betalingstoepassingen voor financiële instellingen, neemt het Nederlandse adviesbureau Ereon over. Naast de technologie levert Clear2Pay ook ondersteuning aan financiële dienstverleners in de strategische implementatie en operationele kwesties rond betalingsverkeer. Ereon, dat vooral in Nederland actief is, voegt op dat vlak expertise toe. Het bedrijf staat onder meer sterk in advies rond SEPA en PSD, het uitbesteden van betalingsverkeer, nieuwe marktmodellen, governance en trade finance. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.