Het Zaventemse Integri wordt volledig overgenomen door Clear2Pay, dat software bouwt voor de financiële sector. Zo krijgt Clear2Pay er een belangrijke testsoftwarepoot bij.

Integri is gespecialiseerd in testtools voor betalingsnetwerken, smart cards, beveiligingssoftware en dergelijke meer. De tools zijn gebaseerd op het eigen INQ Open Platform.

Bij Clear2Pay merken ze een stijgende vraag naar dergelijke testomgevingen. "De projecten waaraan wij momenteel werken bij centrale banken en grote financiële instellingen bewijzen dat ook duidelijk. Bedrijven eisen een duidelijk zicht op de te behalen efficiëntiewinsten, die vaak één van de belangrijkste peilers zijn onder de business case."

"De synergie is duidelijk", klinkt het nog in het persbericht. "Integri kan het globale netwerk van Clear2Pay inzetten, zowel op het gebied van verkoop als consultancy. Clear2Pay kan op haar beurt de testomgevingen van Integri gebruiken en daardoor haar klanten kwaliteit bieden met een korte 'time-to-market'. Tevens vormt de ervaring van Integri op het gebied van contactless en mobiele betaaltechnologie een waardevolle aanvulling op het kenniskapitaal van Clear2Pay."

De 45 werknemers van Integri, verspreid over het hoofdkantoor in Zaventem en filialen in Parijs en het Amerikaanse Dallas, worden binnen Clear2pay ondergebracht in een aparte business unit onder leiding van Jan De Meester, tot dusver ceo van Integri. Dat "teneinde de internationale klanten continuïteit te bieden en de uitbreiding van het productportfolio te waarborgen."

Een overnameprijs werd niet bekendgemaakt.

Het Zaventemse Integri wordt volledig overgenomen door Clear2Pay, dat software bouwt voor de financiële sector. Zo krijgt Clear2Pay er een belangrijke testsoftwarepoot bij. Integri is gespecialiseerd in testtools voor betalingsnetwerken, smart cards, beveiligingssoftware en dergelijke meer. De tools zijn gebaseerd op het eigen INQ Open Platform. Bij Clear2Pay merken ze een stijgende vraag naar dergelijke testomgevingen. "De projecten waaraan wij momenteel werken bij centrale banken en grote financiële instellingen bewijzen dat ook duidelijk. Bedrijven eisen een duidelijk zicht op de te behalen efficiëntiewinsten, die vaak één van de belangrijkste peilers zijn onder de business case." "De synergie is duidelijk", klinkt het nog in het persbericht. "Integri kan het globale netwerk van Clear2Pay inzetten, zowel op het gebied van verkoop als consultancy. Clear2Pay kan op haar beurt de testomgevingen van Integri gebruiken en daardoor haar klanten kwaliteit bieden met een korte 'time-to-market'. Tevens vormt de ervaring van Integri op het gebied van contactless en mobiele betaaltechnologie een waardevolle aanvulling op het kenniskapitaal van Clear2Pay." De 45 werknemers van Integri, verspreid over het hoofdkantoor in Zaventem en filialen in Parijs en het Amerikaanse Dallas, worden binnen Clear2pay ondergebracht in een aparte business unit onder leiding van Jan De Meester, tot dusver ceo van Integri. Dat "teneinde de internationale klanten continuïteit te bieden en de uitbreiding van het productportfolio te waarborgen." Een overnameprijs werd niet bekendgemaakt.