De huidige investeerders bij betalingstoepassingenspecialist Clear2Pay pompen nog eens 6 miljoen euro in het bedrijf.

Hoewel het duidelijk mag zijn dat de investeerders van Clear2Pay (AGF, IRIS Capital, Big Bang Ventures, GIMV, Trust Capital en management) de firma in deze moeilijke economische tijden wat ademruimte wil geven, benadrukken oprichter en cfo Jurgen Ingels en voorzitter en ceo Michel Akkermans dat Clear2Pay dat de firma het eigenlijk goed doet.

"De bijna 100 procent groei aan inkomsten over het afgelopen jaar en de bemoedigende projectie voor 2009 waren de aanleiding voor een verhoging van ons werkkapitaal door middel van een interne ronde waarop bestaande investeerders hebben ingeschreven", zegt Ingels in een persbericht. "Ondanks de algemene teruggang in de economie, zien we hiervan slechts beperkte tekenen in de betalingsverkeersector", vult Akkermans aan. "In tegendeel, banken zien betalingsverkeer nu meer dan ooit als 'core business' en blijven investeren in programma's die verhoging van de transparantie en efficiëntie in de operationele verwerking van betalingsverkeer tot doel hebben."

De huidige investeerders bij betalingstoepassingenspecialist Clear2Pay pompen nog eens 6 miljoen euro in het bedrijf. Hoewel het duidelijk mag zijn dat de investeerders van Clear2Pay (AGF, IRIS Capital, Big Bang Ventures, GIMV, Trust Capital en management) de firma in deze moeilijke economische tijden wat ademruimte wil geven, benadrukken oprichter en cfo Jurgen Ingels en voorzitter en ceo Michel Akkermans dat Clear2Pay dat de firma het eigenlijk goed doet. "De bijna 100 procent groei aan inkomsten over het afgelopen jaar en de bemoedigende projectie voor 2009 waren de aanleiding voor een verhoging van ons werkkapitaal door middel van een interne ronde waarop bestaande investeerders hebben ingeschreven", zegt Ingels in een persbericht. "Ondanks de algemene teruggang in de economie, zien we hiervan slechts beperkte tekenen in de betalingsverkeersector", vult Akkermans aan. "In tegendeel, banken zien betalingsverkeer nu meer dan ooit als 'core business' en blijven investeren in programma's die verhoging van de transparantie en efficiëntie in de operationele verwerking van betalingsverkeer tot doel hebben."