De Amerikaanse Wimax-aanbieder Clearwire plant het collectief ontslag van 45 van de 84 werknemers in België. De helpdesk en het beheer van het klanten- en facturatiesysteem verhuizen naar Ierland.

Het bericht staat te lezen op de website van onze collega's van IT Professional. Clearwire biedt in ons land internet aan via de draadloze technologie Wimax in Brussel, Leuven, Aalst en Gent.

Het bedrijf heeft in ons land 84 werknemers. 45 van hen worden collectief ontslagen. Enerzijds wordt de helpdesk uitbesteed. Die jobs verhuizen naar het buitenland. Ook neemt Clearwire één gemeenschappelijk Europees systeem voor klantenbeheer en facturatie in gebruik. Het systeembeheer daarvan verhuist ook naar Ierland.

De Amerikaanse Wimax-aanbieder Clearwire plant het collectief ontslag van 45 van de 84 werknemers in België. De helpdesk en het beheer van het klanten- en facturatiesysteem verhuizen naar Ierland. Het bericht staat te lezen op de website van onze collega's van IT Professional. Clearwire biedt in ons land internet aan via de draadloze technologie Wimax in Brussel, Leuven, Aalst en Gent. Het bedrijf heeft in ons land 84 werknemers. 45 van hen worden collectief ontslagen. Enerzijds wordt de helpdesk uitbesteed. Die jobs verhuizen naar het buitenland. Ook neemt Clearwire één gemeenschappelijk Europees systeem voor klantenbeheer en facturatie in gebruik. Het systeembeheer daarvan verhuist ook naar Ierland.