De in Tel Aviv gevestigde start-up voor cloudbeveiliging is van plan om de Series C-opbrengst te investeren in uitgebreidere ondersteuning voor publieke omgevingen, waar steeds meer workloads heengaan. Dat geldt voor Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud Platform.

Wiz staat onder leiding van CEO Assaf Rappaport. De Israëlische start-up, die direct maar ook steeds vaker indirect verkoopt, neemt het onder meer op tegen de Prisma Cloud van Palo Alto Networks, Orca Security en Lacework.

In samenwerking met Dutch IT-channel.

De in Tel Aviv gevestigde start-up voor cloudbeveiliging is van plan om de Series C-opbrengst te investeren in uitgebreidere ondersteuning voor publieke omgevingen, waar steeds meer workloads heengaan. Dat geldt voor Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud Platform.Wiz staat onder leiding van CEO Assaf Rappaport. De Israëlische start-up, die direct maar ook steeds vaker indirect verkoopt, neemt het onder meer op tegen de Prisma Cloud van Palo Alto Networks, Orca Security en Lacework.In samenwerking met Dutch IT-channel.